Företagsporträtt


Personalbilder och gruppbilder i er rätta miljö

Företagsporträtt, personalbilder och gruppbilder i er rätta miljö. Våra bilder kan användas för webbsidor, foldrar, årsredovisning, id-kort, sociala medier, cv-presentationer med mera. Har ni idén så har vi utrustningen, tekniken och kunnandet för att ge er de bästa tänkbara bilderna.

Vi fotar er i er rätta miljö oavsett om det är på kontoret, på verkstadsgolvet eller i gruvan. Vi kan också bygga vi upp en studio i en lämplig lokal hos er på företaget.

När många personer ska fotografers kan vi med fördel använda oss av vår studio där all utrustning, blixtar, skärmar med mera finns på plats. Dessutom erbjuder studion oftast större utrymme med fler möjligheter än en tillfälligt uppbyggd studio hos er. Ett extra plus med att ni kommer till oss i stället för tvärt om är att fotograferingen går snabbare att genomföra i vår professionella studio. På det här sättet jobbar vi åt bland annat tidningen Privata Affärer när de vill ta personalporträtt/byline bilder.

Vi samarbetar med professionella sminköser/make up artister/stylister (se @makebymedi på Instagram) för att ge er precis den look ni eftersträvar i bilderna och om bilderna skulle behöva lite hjälp på traven ordnar vi det i Photoshop. Skulle bilderna däremot behöva avancerad retush kontaktar vi vår magiker och samarbetspartner Staffan Karlsson Retush. Han kan konsten att trolla med det omöjliga och ändå få det att se naturligt ut.